Verkoop Hotel, Waikkala, Colombo, Sri Lanka, Welankanni Mawatha, Sindathriya, Waikkala

Verkoop - Cod. 42802

  • Typologie: Hotel
  • Gebied: 8900 m²
  • Getal kamers: 15
  • Verdieping: 1

In 2013 begon het bouwen en runnen van het Beach Resort (1894 acres) als een familieproject.
Het land heeft een oppervlakte van 8960 m² en ligt direct aan de kust met een loopafstand van 50 m naar de oceaan.
Omdat het zich in een doodlopende zone bevindt vanwege de aangrenzende lagune, naast mensen die naar de kleine kerk in de buurt gaan of het strand bezoeken in het weekend, is het een rustige en vredige omgeving.

Het gastenverblijf bestaat uit het hoofdgebouw (286 m²), inclusief het kantoor, twee kamers en badkamer voor privégebruik, evenals de ruime open eetkamer, de grote keuken en een overdekte buitenbarbecue. Aan de achterzijde vindt u een groot terras en een chill-out ruimte met uitzicht op het zwembad (108 m²).

Het huis is omgeven door een kleine, met de hand gebouwde gracht, met veel kleine bruggetjes om de tuin met het hoofdlandgoed te verbinden. De 10 bungalows (enkel of dubbel, met verschillende groottes van 39 m² tot 115 m², allemaal uitgerust met AC, Ventilator, Warm Water, Badkamer en Veranda) zijn gerangschikt rond het zwembad maar bieden toch privacy door de ruime tuin rondom.

Andere hoogtepunten van het pand zijn de mangrovebomen in de voortuin en een ruime boomhut met uitzicht op de oceaan en de zonsondergang, een klein eiland met chill-out schommel erop of een leuk zwembad met waterval.

Gastenfaciliteiten ter plaatse:
Restaurant, zwembad, boomhut, eiland, schommels en hangmatten, televisie

Attracties voor gasten in de omgeving:
Strand, lagune, natuurgebied, toeristisch Negombo met winkels, cafés en restaurants, ayurvedische behandelingen

Activiteiten voor gasten in de omgeving:
Massages, Ayurveda-behandelingen, Fietstochten, Catamarantochten, Boottochten, Vistochten, Treinritten, Winkelen, Kappers, Optiek, Maatpakken/Sari's en meer

Faciliteiten eigenaar ter plaatse:
Eigenaarswoning in het hoofdgebouw of de grootste, terugliggende bungalow, bijgebouw inclusief garage, wasruimte, berging, werkplaats, personeelsruimte.

Het resort is aangesloten op het stadswaterleidingnet en heeft een elektriciteitsaansluiting van 3 afzonderlijke fasen (16AH), een noodgenerator, 15.000 liter wateropslag, 1200 liter warmwateropslag, zonnestelsel, vetafscheidersysteem, parkeergelegenheid voor 25 auto's. Het resort is BOI (Board of Investment) geregistreerd en de Sri Lanka Tourist Board heeft Grand A goedgekeurd.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB